Beweeg, speel en leer met WizeFloor

WizeFloor is dé interactieve spelvloer voor het onderwijs. WizeFloor moedigt kinderen aan om te leren door te spelen en te bewegen. Op een niveau dat bij hen past. Spelenderwijs leren was nog nooit zo interactief en uitdagend.

De educatieve spellen en oefeningen zijn geschikt voor alle kinderen en jongeren. WizeFloor laat hen leren door op allerlei manieren te spelen en te bewegen. In een spannend reken- of taalspel, een leuke quiz, een prachtige puzzel of een heerlijk potje voetbal.

Elk spel wordt geprojecteerd op de vloer. Spelers gebruiken hun handen en voeten en soms ook attributen als pionnen of pittenzakken. De spellen stimuleren hen om samen te werken en te overleggen. De constante begeleiding van een leerkracht is niet nodig. Kinderen kunnen zelfstandig met WizeFloor werken en zelfs hun eigen spellen ontwerpen.

Gedifferentieerd leren

Alle kinderen hebben recht op onderwijs dat hen uitdaagt, uitgaat van hun mogelijkheden en rekening houdt met hun beperking. Met WizeFloor wordt differentiëren heel eenvoudig. Een nieuwe oefening maken of een bestaand spel bewerken kan al binnen tien minuten. De leerkracht past zo elk spel met weinig moeite aan op de onderwijsbehoeftes en het niveau van specifieke leerlingen.

Bekroond

Wizefloor ontstond na negen jaar onderzoek door de Aarhus universiteit en het Alexandra Instituut in Denemarken. Al die tijd werkten verschillende Deense scholen en kinderdagverblijven mee aan de ontwikkeling.

De interactieve vloer won al diverse prijzen en kreeg in 2016 een nominatie voor een Bett Award, een Britse prijs voor ICT toepassingen in het onderwijs.

EPS

EPS is de exclusieve distributeur van WizeFloor in Nederland. We hebben ruim twintig jaar ervaring in doelgerichte en toekomstbestendige oplossingen voor basis- en voortgezet onderwijs. We zetten ons continu in om WizeFloor te blijven ontwikkelen en werken samen met het digitaal innovatiecentrum Lab21.

Meer weten over WizeFloor? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel 0321 332655 of mail naar info@eps-presentation.nl

Bekijk hier welke apps er te spelen zijn.