Wizefloor 30 dagen gratis proberen

Op de NOT 2017 hebben peuters tot Romeinen hun brein gekraakt en de spieren getraind met deze prachtige vorm van interactief en bewegend leren. Wij zijn heel blij met de vele positieve reacties die we van u hebben ontvangen! De eerste Wizefloors naar aanleiding van de NOT 2017 hebben hun weg naar de klant al gevonden.

De super leuke en leerzame Wizefloor voor scholen, kinderdagverblijven, opvangcentra, verzorgingstehuizen en zelfs ziekenhuizen wilen we voor iedereen beschikbaar maken.

Daarom goed nieuws!

De startprijs voor de Wizefloor is verlaagd! We kunnen deze nu al vanaf € 7.400,= exclusief BTW aanbieden.


Nog meer goed nieuws!

De Wizefloor is ook tegen een aantrekkelijke leaseprijs beschikbaar, al vanaf €140,- per maand! Aan het eind van de leaseperiode bent u volledig eigenaar van de materialen en heeft u de Wizefloor-licentie. Mocht u na deze tijd uw spellenpakket nog uit willen breiden of zelf spellen willen maken, dan hoeft u slechts een klein jaarlijks abonnementstarief te betalen voor onderhoud en nieuwe spellen.


Gratis demo-versie

Maak nu een gratis demo account aan en bekijk zelf of met uw team (op computer of touchscreen) welke spelmogelijkheden u heeft met de Wizefloor. Ontdek gedurende de 30 dagen proefperiode welke fantastische toegevoegde waarde de Wizefloor kan hebben voor uw onderwijs, of op het bewegen en braintraining in kinderopvangcentra en zorginstellingen.

Heeft u vragen naar aanleiding van de demo-versie, staan wij u graag te woord. Ook voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen.


Veel plezier met de demo-versie!